Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων για το Βοτανικό

Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων για το Βοτανικό

Άλλο ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε για την έναρξη της κατασκευής του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την ανέγερση του γηπέδου.

Πλέον απομένουν οι υπογραφές και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για το σχεδιασμό του γηπέδου των «πράσινων».

Το γεγονός σχολίασε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα είπε: «Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους των Αθηνών και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τα επόμενα χρόνια, να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσει η κατασκευή του. Συγχαίρω τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χειρίστηκαν το θέμα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ευχαριστώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το "Comfort Letter" και προχωράμε για να δώσουμε στην Αθήνα ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης».