Πετράκης: «Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Αλμέιδα»!

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης μίλησε για την έκβαση του τίτλου της Super League τονίζοντας ότι η ΑΕΚ δίκαια τον κατέκτησε, εκτιμώντας ότι ο Αλμέιδα είναι ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν 

Πετράκης: «Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Αλμέιδα»!

Ο Γιάννης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Metropolis» μιλώντας για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη, τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού, την επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ.

Αναφορικά με το τελευταίο τόνισε ότι «η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, το δικαιούταν και ο Παναθηναϊκός αλλά η ΑΕΚ παρήγαγε ένα ποδόσφαιρο που δικαιολογεί την κατάκτηση του τίτλου».

Ενώ σε ερώτηση για τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος επισήμανε: «Θα έδινα τον τίτλο στον Αλμέιδα, διότι κατάφερε να πείσει ένα γκρουπ ανθρώπων να ταυτιστεί με την ιδέα του. Όλα αυτά με παιδιά που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά από πριν που θα δικαιολογούσαν αυτό το πλάνο. Όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν και άλλο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Κρίνονται στην στιγμή αυτά τα παιχνίδια, παίζει ρόλο η συγκέντρωση και το πλάνο, είναι ανοιχτός ο τελικός».

Όσο για τον Γιώργο Χριστοβασίλη σημείωσε: «Ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια στην καριέρα μου. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Για το μέλλον του στον Λεβαδειακό που υποβιβάστηκε: «Θα κάνουμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο, αλλα δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω τώρα».