«Στον αέρα» το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Με τις καιρικές συνθήκες λεπτό προς λεπτό να επιδεινώνονται ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στον αέρα...

«Στον αέρα» το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είναι προγραμματισμένος για τις 7 μ.μ. Ωστόσο, η διεξαγωγή της είναι στον «αέρα» καθώς οι καιρικές συνθήκες στα βόρεια προάστια έχουν επιδεινωθεί την τελευταία ώρα και ολοένα χειροτερεύουν.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει απόφαση αναβολής του αγώνα. Ο διαιτητής Τζήλος είναι αυτός που θα αποφασίσει αλλά ακόμα και αν ξεκινήσει με τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί.

Εφόσον το ματς δεν γίνει σήμερα, θα μετατεθεί για τις... καλένδες καθώς ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Τρίτη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος και ως τότε δεν θα έχει παρέλθει το 48ωρο που προβλέπει ο κανονισμός.

Όμως, ακόμη και το ζήτημα αυτό να διευθετηθεί, το γήπεδο πρέπει να παραδοθεί στην ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τρίτης (2/10) με την Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ένας λόγος που προβληματίζει την Περιφέρεια είναι και η κατάσταση του σκέπαστρου Καλατράβα στο οποίο δεν έχει γίνει συντήρηση -λόγω κόστους- τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα ουδείς να γνωρίζει αν θα αντέξει την ισχύ του κυκλώνα.