Βαμβακούλας: «Καλύτερα που δεν πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός...»

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τη σεζόν των «ερυθρόλευκων» αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Νίκος Βαμβακούλας. 

Βαμβακούλας: «Καλύτερα που δεν πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός...»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» και μεταξύ άλλων τόνισε πως το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν κατέκτησαν το πρωτάθλημα θα κάνει καλό στην ομάδα γιατί τα προβλήματα δεν θα κρυφτούν κάτω από το χαλάκι.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Κωνσταντέλια αλλά και στον Αουγκούστο, σχολιάζοντας παράλληλα το ντέρμπι της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και την αγάπη που μου έδειξαν. Και ο κόσμος και οι παλαίμαχοι, ήταν εξαιρετικοί μαζί μου. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον όχλο, όποιος ασχολείται είναι χαζός» τόνισε αρχικά.

Για την Τούμπα: «Πάντα είναι δυναμική η Τούμπα, μου άρεσαν οι κραυγές των φιλάθλων, η αγάπη που έδειχναν για τους ποδοσφαιριστές».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Οι δύο ομάδες είχαν πολύ άγχος, ο Ολυμπιακός έπαιζε με αντεπιθέσεις, ο ΠΑΟΚ κρατούσε την μπάλα και πήγαινε μέχρι την μεγάλη περιοχή. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται μεγάλη ενίσχυση, δεν μπορούν να παίξουν έτσι στην Ευρώπη. ο Ολυμπιακός θέλει το λιγότερο 6-7 παίκτες. Αυτό που με προβλημάτισε και στις δύο ομάδες είναι που δεν έχουν εξτρέμ και μπακ. Είναι το Α και το Ω για να μπορούν να διασπάσουν τις άμυνες».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι καλός παίκτης, πρέπει να κοιτάξει και να μαζευτεί για να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Θα βρει τον δρόμο του. είναι ταλέντο, πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Είτε δουλέψει στην Ελλάδα είτε δουλέψει στην Ευρώπη, θα χρειάζεται περισσότερη δουλειά».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που θα ήθελε στον Ολυμπιακό: «Ο Αουγκούστο είναι πολύ δυναμικός, τσαμπουκάς, δεν έχει τέτοιο παίκτη ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο Ίνγκασον είναι δυνατός, παίζει μυαλό, κατεβάζει την μπάλα, βάζει γκολ, έχει όλα τα προσόντα για να τον θέλει οποιαδήποτε ομάδα. Είναι και αρχηγός και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Κ15: «Δυναμικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, κουράστηκαν στο δεύτερο μέρος. Μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι μπορεί να μην κάνουν σε τόσο μεγάλο γήπεδο προπόνηση. Στην ηλικία που είναι τα παιδιά αυτά μπορούν να παίζουν μπάλα με τις ώρες. Ο ΠΑΟΚ και στη β ομάδα και στις μικρότερες ηλικίες, έχει κάνει καλές επιλογές. Τώρα δεν υπάρχουν πολλά ταλέντα, υπάρχουν 4-5 ταλέντα και πρέπει να δούμε ποιος θα τα πάρει. Χρειάζεται δουλειά για να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι, παίζει ρόλο πως θα είσαι εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, παρόλο που είναι πολύ καλή ομάδα. ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μέχρι τα μισά της χρονιάς, στα τελευταία τα χάλασε. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και ο ΠΑΟΚ επίσης στη μάχη του τίτλου. Είμαι ευχαριστημένος που ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα ενώ δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα κρυβόταν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Τώρα δεν θα γίνει αυτό και ο Ολυμπιακός θα πάρει καινούριο προπονητή και χρειάζεται 6-7 παίκτες».