Άρης: Στις 12 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές ξεκινούν οι παίκτες του Άρη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 12 Ιουνίου, ενόψει και των υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του Conference League.

Άρης: Στις 12 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση

Η φετινή αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Άρη, που πλέον ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ώστε να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους, πριν επιστρέψουν για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 12 Ιουνίου, αφού έναν περίπου μήνα αργότερα (27/7) ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει τις αναμετρήσεις του στα προκριματικά του Conference League.

«Με τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έπεσε η αυλαία της σεζόν 2022-2023. Ώρα για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι από σήμερα κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι εξίσου απαιτητική με υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα, είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου», αναφέρει η ενημέρωση του Άρη.