Άρης: Χωρίς Μαβράι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Πάκο Ερέρα δεν θα έχει στην διάθεση του για το ματς με τους Αρκάδες τον Μερτζίμ Μαβράι.

Άρης: Χωρίς Μαβράι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Μερτζίμ Μαβράι ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο και παρακολουθείται από τον γιατρό των «κιτρινόμαυρων» Βαγγέλη Πανταζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

* Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι ο Mergim Mavraj, ο οποίος έμεινε εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα».