Βόκολος: «Εκκρεμεί ένα ραντεβού, νομίζω όλα θα πάνε καλά»

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την παραμονή της ομάδας αλλά και την επόμενη μέρα.

Βόκολος: «Εκκρεμεί ένα ραντεβού, νομίζω όλα θα πάνε καλά»

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες της Λαμίας στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος για την παραμονή της ομάδας. Ο προπονητής του ΠΑΣ αναφέρθηκε στο μέλλον της συνεργασίας του με τον σύλλογο, αλλά και τις κινήσεις που χρειάζονται για να μη βρεθεί ξανά σε τόσο δύσκολη θέση.

Αναλυτικά, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM:

-τη σωτηρία της Λαμίας: «Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να το γιορτάσουν, γιατί πραγματικά τους αξίζει. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι για την επιβίωσή σου. Όμως αυτή είναι η δουλειά μας. Έχω περάσει από αυτή τη διαδικασία και με τον Πανιώνιο, τότε δεν τα καταφέραμε και ξέρω πόσο επώδυνο είναι. Θα πρέπει να δίνεις τη μάχη σου σε κάθε παιχνίδι, με απόλυτη συγκέντρωση αλλά χωρίς τόσο μεγάλη πίεση και άγχος. Σαφώς δεν είναι κάτι εύκολο».

-το πώς αντιμετώπισε το 2-0 του ημιχρόνου απέναντι στον Ιωνικό: «Τους είπα πως όπως ο Ιωνικός προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, έτσι μπορούμε κι εμείς να αντιδράσουμε. Βέβαια πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές που το λέει η καρδούλα τους. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές το έχουν αυτό και είμαι πολύ περήφανος για τον χαρακτήρα τους. Η δουλειά σου γίνεται πιο εύκολη με τέτοιους ποδοσφαιριστές».

-τον υποβιβασμό του Ιωνικού: «Ξέρω πόσο άσχημο είναι να υποβιβάζεσαι. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους ανθρώπους του Ιωνικού. Είναι μια ομάδα που έκανε μεγάλη προσπάθεια και έχει αλλάξει επίπεδο, ενώ γνωρίζω εδώ και χρόνια τον κ. Γρηγορίου, που είναι πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Δυστυχώς όμως ήταν ένα παιχνίδι που κάποιος θα έπρεπε να στενοχωρηθεί. Χρειάζεται από εδώ και πέρα ηρεμία για να επιστρέψει ο Ιωνικός».

-τα λάθη που οδήγησαν τη Λαμία να παλεύει για να σωθεί: «Σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη και ο οργανισμός θα πρέπει να τα δει, γιατί οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικές. Θα πρέπει να προβληματιστούμε για να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, ώστε να μη χρειάζεται κάθε χρόνο να δίνουμε μάχη για να σωθούμε»

-το μέλλον του στον πάγκο της Λαμίας: «Υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Ο πρόεδρος αγαπά πολύ την ομάδα, είναι κοντά της και οι συνθήκες δουλειάς είναι εξαιρετικές. Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα είναι στη μεγάλη κατηγορία. Εκκρεμεί ένα ραντεβού για να συζητήσουμε κάποια πράγματα, νομίζω όλα θα πάνε καλά».

-τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Εγώ γνωρίζω τον σχεδιασμό και έχουμε κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό της ομάδας, με συγκεκριμένο μοντέλο και συγκεκριμένη φιλοσοφία».