Κουλιεράκης: «Βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό, σήμερα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο»

Στροφή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Κουλιεράκης: «Βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό, σήμερα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό είπε: «Θεωρώ ότι απ' αυτή τη σεζόν μάθαμε πάρα πολλά σαν νέα ομάδα, ήταν μάθημα για μας. Ακόμη και οι ήττες θα μας κάνουν ακόμη καλύτερους για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνουμε στην έδρα μας, οφείλουμε να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε τον τελικό κυπέλλου που είναι εξίσου σημαντικός για μας».

Για το αν υπήρξε πίεση στην ομάδα: «Δεν έβλεπα κάποια ιδιαίτερη πίεση, ήμασταν πολύ καλά, τύχαμε ίσως απλά σε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος».

Για το διάστημα ενόψει τελικού: «Βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό, σήμερα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Η ψυχολογία μας είναι καλή και θα έχουμε τον χρόνο ν' ανασυνταχθούμε για τον τελικό».

Για τον ίδιο είπε: «Είναι πολύ σημαντική χρονιά για μένα, έμαθα και κέρδισα πολλά. Θα ήθελα να κλείσει με ένα τρόπαιο. Είμαστε ΠΑΟΚ και πάντα έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, θα προπονηθούμε καλά γι' αυτό».