Με αυτούς πάει στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ - Οι τέσσερις που έμειναν εκτός

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Με αυτούς πάει στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ - Οι τέσσερις που έμειναν εκτός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το μεγάλοι ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά και τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος τιμωρήθηκε καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Εκτός έμειναν και οι Εβγέν Χατσερίδης και Στέλιος Μαλεζάς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στα χαρτιά, αλλά και στην πραγματικότητα το πρόγραμμα είναι τουλάχιστον απαιτητικό, αν όχι πολύ δύσκολο. Από την άλλη τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι που ιντριγκάρουν κάθε ποδοσφαιριστή και δημιουργούν προσμονή. Ποιος δεν θέλει να συμμετέχει σ’ ένα μεγάλο αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος; Ρητορικό το ερώτημα.

Παρά την κόπωση από τις συνεχείς υποχρεώσεις, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με σωστή νοοτροπία και καλή ψυχολογία γι’ άλλη μια πρόκληση. Την σημαντικότερη μέχρι την επόμενη, αφού είναι ξεκάθαρο πως για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, κάθε ματς είναι ένας ξεχωριστός τελικός.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν το ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κομμάτι του προγράμματος κι έπειτα συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης, αφού προτιμήθηκε να μην υπάρξει ρίσκο με την πιθανή συμμετοχή του κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης , Άκπομ.