Ολυμπιακός: «Μην τσιμπήσετε σε προκλήσεις», οι συστάσεις στους παίκτες

«Εμείς το παιχνίδι μας, εμείς τη δουλειά μας και να μην καταναλώσουμε ενέργεια σε τσακωμούς», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Ολυμπιακός: «Μην τσιμπήσετε σε προκλήσεις», οι συστάσεις στους παίκτες

Πολλές οι συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες στον Ρέντη ανάμεσα σε Μαρτίν και παίκτες. «Εμείς το παιχνίδι μας, εμείς τη δουλειά μας και να μην καταναλώσουμε ενέργεια σε τσακωμούς», το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές.

Σε ένα μεγάλο ματς όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, δεν είναι λίγες οι φορές που πρωταγωνιστές είναι τα... νεύρα και όχι τα γκολ. Κυρίως βέβαια στην Τούμπα γίνεται το «έλα να δεις» με τσακωμούς ποδοσφαιριστών και ένα σωρό «κοκορομαχίες».

Όλη η εβδομάδα τουλάχιστον κύλησε ήρεμα και δεν υπήρχαν δηλώσεις που να έβαλαν... μπουρλότο στο κλίμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Μόνο ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στα όσα έγιναν πέρσι στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και το ρολό που δέχτηκε στο πρόσωπο ο Όσκαρ Γκαρθία, αλλά έσπευσε μετά να το... σώσει εκθειάζοντας την φετινή ομάδα του Μαρτίνς και τις δυσκολίες που έχει το ματς για τους Θεσσαλονικείς.

Παρόλα αυτά, τα μηνύματα τα έχουν λάβει από τις αρχές της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές να μην τσιμπήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, είτε προέρχεται από παίκτη του ΠΑΟΚ, είτε από τον Λουτσέσκου, ο οποίος ακόμα και όταν εμφανιζόταν στο Καραϊσκάκη ως προπονητής της Ξάνθης, έδινε... παράσταση από τον πάγκο.

«Εμείς το παιχνίδι μας, εμείς τη δουλειά μας και να μην καταναλώσουμε ενέργεια σε τσακωμούς», είναι ορισμένες από τις συστάσεις των μελών του τεχνικού επιτελείου προς τους παίκτες.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ