Τόσιτς: «Σκόραρα και το συμβόλαιο μου ανανεώθηκε» (vid)

Ο Ζόραν Τόσιτς μίλησε για την παραμονή της Λαμίας στη Super League, ενώ τόνισε πως θα αγωνίζεται με τη φανέλα της και την επόμενη σεζόν.

Τόσιτς: «Σκόραρα και το συμβόλαιο μου ανανεώθηκε» (vid)

Ο σπουδαίος Ζόραν Τόσιτς σκόραρε και κατά του Ιωνικού και χάρισε στη Λαμία την παραμονή στη Super League. Ο 36χρονος Σέρβος ήταν αυτός που είχε βάλει το γκολ και στον Λεβαδειακό πριν μία εβδομάδα και είχε ρίξει την ομάδα της Βοιωτίας στη Super League 2.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό ο Ζόραν Τόσιτς δήλωσε στεναχωρημένος που δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του, ενώ επισήμανε πως θα μείνει στη Λαμία γι' ακόμα ένα χρόνο.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζόραν Τόσιτς στην Cosmote TV:

«Είμαι στεναχωρημένος που δε βοήθησα όσο θα ήθελα, είχα ένα τραυματισμό όταν ήρθα εδώ. Όμως στο τέλος της σεζόν κατάφερα να βοηθήσω και να μείνουμε στην κατηγορία. Είχα εμπιστοσύνη στην ποιότητά μου. Ήμουν συγκεντρωμένος και πέτυχα το 2-2.

Είχα πει πως αν σκοράρω θα πανηγύριζα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα κατάφερα. Δε θέλω να συγκρίνω πρωταθλήματα. Έχουμε εδώ καλές ομάδες, στάδια και καλό πρωτάθλημα, θα δούμε τι θα γίνει. Αφού σκόραρα σήμερα, το συμβόλαιό μου ανανεώθηκε άρα θα μείνω».