Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Να ήταν πάντα έτσι το ποδόσφαιρο...

Σε ένα ματς-αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο ισόπαλο 3-3!

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Να ήταν πάντα έτσι το ποδόσφαιρο...

Ανοιχτό, όμορφο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, με τον γηπεδούχο Λεβαδειακό και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Γιάννινα να προσφέρουν γκολ και θέαμα στο φινάλε των πλέι άουτ, μένοντας τελικά στο ισόπαλο 3-3.

Οι Βοιωτοί είχαν για ένα ακόμη ματς πολύ καλή εικόνα επιθετικά, έχοντας περισσότερες ευκαιρίες και κατοχή στον αγώνα, απέναντι σε έναν ΠΑΣ που αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικός, αφού σε πολύ λιγότερες καλές φάσεις κατάφερε να σκοράρει ισάριθμες φορές με τους γηπεδούχους.

Ο Λεβαδειακός πίεσε στο ξεκίνημα και ανταμείφθηκε με το γκολ του Γιαννιώτα, για να απαντήσει δις ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με τον εξαιρετικό Ροσέρο και τον Κόντε που ξαναβρήκε την επαφή του με τα δίχτυα χάρη σε μια πολύ ωραία κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο οι δύο ομάδες σκόραραν από άλλη μια φορά για το τελικό 3-3. Highlight του αγώνα αναμφίβολα η εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρακά, με την οποία έγινε το 3-2 στο 77'.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-3

Σκόρερ: 28' Γιαννιώτης, 45'+2' Τσάπρας, 77' Βρακάς - 34' Κόντε, 38' Ροσέρο, 80' Παμλίδης

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες κάρτες: 42’ Σόρια, 77’ Εραμούσπε

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ – Τσάπρας (86’ Ντεντάκης) Λιάγκας Παζ Βήχος – Νίκας (15 λ. τρ. Παναγιώτου) Χάμοντ Μεχία – Συμελίδης (63’ Σκβάρκα) Λούα Λούα (63’ Βρακάς) Γιαννιώτας (86’ Τορό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου – Ράντου Σόρια Εραμούσπε Μπορταγκαράι (90’ Παντελάκης) – Αλ. Λώλης (73’ Λεό) Ριένστρα (57’ Καραχάλιος) Τζίνο (90’ Ν. Λώλης) – Ροσέρο Παμλίδης Κόντε (73’ Κύρκος).