ΠΑΟΚ: Εκτός πλάνων Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αυριανό (14/5) αγώνα με τον Ολυμπιακό τους τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. Επιστρέφει μετά από επτά μήνες ο Κούρτιτς

ΠΑΟΚ: Εκτός πλάνων Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τον Ελ Καντουρί να μένει εκτός αποστολής για την αυριανή (14/5) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.

Εκτός πλάνων τέθηκε όπως αναμένονταν και ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα με τους δύο παίκτες πλέον να καταβάλλουν προσπάθεια για να προλάβουν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν από την πλευρά του Γιάσμιν Κούρτιτς που επιστρέφει σε αποστολή μετά από επτά μήνες.

Πιο συγκεκριμένα ο Σλοβένος μέσος ήταν εκτός από τις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή σχεδόν επτά μήνες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Stoiximan Super League 2022-23 ρίχνει αυλαία στο γήπεδο της Τούμπας, με ένα μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα κρίνει την τρίτη θέση της φετινής βαθμολογίας και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το Σάββατο (13.05) την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του.

Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός μάχης και ο Νέλσον Ολιβέιρα , που δούλεψε ατομικά.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Τάισον, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον, Τζίμας» .