Sun: «Ο Ολυμπιακός θα μιλήσει με τον Κόλμαν»

Σύμφωνα με τη Sun ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει επαφή με τον Κρις Κόλμαν για τη θέση του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Sun: «Ο Ολυμπιακός θα μιλήσει με τον Κόλμαν»

Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι διεργασίες για τον προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Πειραιώτες είναι γνωστό ότι κάνουν αρκετές επαφές και φέρνουν στην Ελλάδα μάλιστα και υποψήφιους προπονητές για να μιλήσουν μαζί τους από κοντά.

Όσο η θέση του νέου τεχνικού δεν κλείνει οριστικά τόσο και τα σενάρια εντός κι εκτός συνόρων θα δίνουν και θα παίρνουν. Είναι λογικό άλλωστε αφού ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και στην αγορά του εξωτερικού και ο νέος προπονητής θα παίξει σημαντικό ρόλο και στα μεταγραφικά.

Ένα… τρελό σενάριο έφερε στην επικαιρότητα η Sun, η οποία αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να μιλήσει με τον Κρις Κόλμαν. Στο ίδιο κείμενο τονίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εκτιμήσει τη δουλειά που έχει κάνει στον Ατρόμητο ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ουαλίας.

Ο Κόλμαν που είχε οδηγήσει την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro 2016 φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού όπως αναφέρει πάντα η Sun…