Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά και οι αραβικές «Σειρήνες»

Ο Γιαν Εμβιλά δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον Ολυμπιακό και ομάδες από τον Περσικό Κόλπο τον έχουν βάλει στο «σημάδι».

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά και οι αραβικές «Σειρήνες»

Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γιαν Εμβιλά με τη φανέλα του Ολυμπιακού την Κυριακή (14/5, 20.00) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ; Αυτό θα φανεί την επόμενη εβδομάδα, όταν θα γίνουν ουσιαστικά οι τελικές επαφές με τον νέο προπονητή και φυσικά θα έχει λόγο ως προς το ποιοι θα μείνουν ή όχι από τη λίστα των παικτών που εκπνέει το συμβόλαιό τους το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος χαφ που κατέθεσε την ψυχή του φορώντας τα ερυθρόλευκα από το καλοκαίρι του 2020 έως και σήμερα, αποτελεί μία ελκυστική επιλογή για ομάδες από τον Περσικό Κόλπο.

Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα μείνει κιόλας, είναι λογικό να έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις από αραβικούς συλλόγους, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η ανανέωση με τους Πειραιώτες.

Ο Εμβιλά που κλείνει τον Ιούνιο τα 33 του χρόνια, κάνει «γκελ» και σε ομάδες των ΗΠΑ, αλλά πιο πιθανό είναι η πρώτη πρόταση που θα του έρθει - εφόσον δεν παραμείνει στο λιμάνι - να είναι από ομάδα του Περσικού Κόλπου.