Ανδρούτσος: «Έτοιμος να συνεχίσω»

Επέστρεψε στην ομάδα ο νεαρός χαφ και έπαιξε βασικός με τον Λεβαδειακό δείχνοντας αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία.

Ανδρούτσος: «Έτοιμος να συνεχίσω»

Την Τρίτη ο Θανάσης Ανδρούτσος επέστρεψε στην πρώτη ομάδα και ξεκίνησε προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. Είχε τεθεί εκτός ομάδας με αποτέλεσμα να προπονείται μαζί με τον Δημήτρη Νικολάου μόνος του. Η επιστροφή του στις προπονήσεις συνδυάστηκε και με την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έπαιξε βασικός στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και μάλιστα είχε αρκετά καλή παρουσία βγάζοντας αρκετή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Για τον Ανδρούτσο έχει αρκετά καλή άποψη και ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν του έδωσε τυχαία φανέλα βασικού στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Το θέμα είναι ο ίδιος να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνονται από την ομάδα. Με μήνυμα του στα social media εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή στη δράση και δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει τη δουλειά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με την ομάδα μου! Έτοιμος να συνεχίσω», ανέφερε ο Ανδρούτσος.