«Δεν ξεχνάει τον Πούκι ο Ολυμπιακός»

Πληροφορίες από τη Φινλανδία μπλέκουν τον 33χρονο «μπόμπερ» με τους Πειραιώτες. Δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Νόριτς και μένει ελεύθερος.

«Δεν ξεχνάει τον Πούκι ο Ολυμπιακός»

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η σεζόν άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού! Σενάρια που έως έναν βαθμό θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχουν βάση, ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη του επιπέδου του Τεέμου Πούκι, ο οποίος στην καριέρα του έχει 201 γκολ σε 555 παιχνίδια. Σύμφωνα λοιπόν με τους Φινλανδούς, ο 33χρονος «μπόμπερ» αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από τη Νόριτς. Παρά τις προσπάθειες των Άγγλων να του αλλάξουν άποψη, ο Πούκι το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τα «καναρίνια», τα οποία υπηρετεί από το 2018 με τεράστια επιτυχία.

Οι Φινλανδοί λοιπόν μπλέκουν τον Ολυμπιακό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πλευρά του Πούκι είναι ενήμερη ότι οι Πειραιώτες δεν τον έχουν ξεχάσει. Θυμίζουμε ότι το όνομά του έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με πιο πρόσφατη αναφορά το περσινό καλοκαίρι.

Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα ήταν τέτοια που ακόμη και να έκαναν κίνηση οι «ερυθρόλευκοι», φάνταζε απίθανο να προχωρούσε σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Νόριτς. Σε λίγες μέρες, όμως, θα κυκλοφορεί ελεύθερος και κάπως έτσι στη Σκανδιναβία εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει την πόρτα του. Εννοείται ότι πρόκειται για μία «μηχανή του γκολ», αλλά ας κρατάμε ένα μικρό καλάθι, γιατί υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Ο Πούκι, σύμφωνα με τα όσα διαρρέει το περιβάλλον του, δεν έχει σκοπό να βιαστεί για να πάρει τις αποφάσεις του. Έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Νόριτς και πως κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να μιλήσει απευθείας μαζί του για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι πληροφορίες από την πλευρά του ατζέντη του αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει κρούσεις από ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ομάδες που θα συμμετέχουν του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν έχει λείψει κάτι στον Πούκι την τελευταία πενταετία, είναι το γεγονός ότι δεν κατάφερε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γιουρόπα Λιγκ ή στο Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ