Όλα έτοιμα για final-4 στο Πανθεσσαλικό

Το πρωτάθλημα της Super League Κ-15 μπαίνει στην τελική ευθεία του με το final 4 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να αρχίζει την Πέμπτη (11/5)

Όλα έτοιμα για final-4 στο Πανθεσσαλικό

H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ15 θα γίνει από την Τελική Φάση (final 4) του Πρωταθλήματος Super League K15 αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11/5/2023 (ημιτελικοί) και την Κυριακή 14/5/2023 (τελικός) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube.

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

*Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων.

**Για τους ημιτελικούς αγώνες της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K15, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι.

ΑΕΛ

Θεόδωρος Ελευθεριάδης-Προπονητής Κ15: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην τελική φάση με μια ιστορική ομάδα της περιφέρειας, όπως η ΑΕΛ, με όσα αυτό συνεπάγεται.

Θεωρώ πως είναι τιμή για όλο το ποδόσφαιρο του νομού η παρουσία μας στο Final-4 της Super League και οφείλω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, που μέσα σε 9 μήνες κατάφεραν ως νεοσύστατη ομάδα πάρα πολλά... Απέδειξαν πως εκτός από ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, είναι άξιοι πολεμιστές, αλλά και ιδιαίτερα έξυπνοι ως αθλητές για να ανταποκριθούν σε κάθε είδους αγωνιστική στρατηγική.

Να ευχαριστήσω φυσικά και όλους τους συνεργάτες μας, σε μια προσπάθεια που με το αποτύπωμά της σε δύο θεσμούς της Super League, αποτελεί όαση ποιότητας και δημιουργίας παράδοσης για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια διαδικασία από την οποία μόνο κερδισμένοι θα βγούμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά.

Τέλος, καθώς η Κ17 προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να φτάσει στην τελική φάση, αλλά δεν το κατάφερε για λίγο, θέλω να αφιερώσουμε όλη η Ακαδημία την συμμετοχή μας στον ποδοσφαιριστή μας Θανάση Τζιότζιο και να του πούμε πως τον περιμένουμε στην αρχή της νέας σεζόν κοντά μας»!

Νίκος Αβραμούλης-Αρχηγός Κ15: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που φτάσαμε ως εδώ, καθώς μόλις το περασμένο καλοκαίρι βρεθήκαμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα. Χρωστάμε πολλά στον κ. Ελευθεριάδη και όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και να είναι βέβαιοι πως θα κάνουμε για μια ακόμη φορά ό,τι μπορούμε για να τους δικαιώσουμε. Η συμμετοχή μας, όπως και κάθε αγώνας στο Final-4, είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή και θέλουμε να την απολαύσουμε. Γι’ αυτό και εύχομαι στον ημιτελικό να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ξέρουμε καλά ποια ομάδα υπηρετούμε, αισθανόμαστε υπερήφανοι που φοράμε τη φανέλα της ΑΕΛ και παίρνουμε δύναμη από αυτή. Ειδικότερα όμως αυτή τη στιγμή, θέλω να τονίσω πως κάθε μας προσπάθεια είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας της Κ17 Θανάση Τζιότζιο, που ευχόμαστε σύντομα να τον έχουμε πάλι ανάμεσά μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τάσος Πάντος-Προπονητής Κ15: «Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Super League Κ15. Στo πλαίσιo της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και να την ευχαριστηθούν. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις τα παιδιά ωριμάζουν, εξελίσσονται ως χαρακτήρες και έρχονται πιο κοντά στα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει ο σύλλογός μας.

Δουλεύουμε πάντα με την υποστήριξη του προέδρου μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μας παρέχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να εργαζόμαστε καθημερινά, απρόσκοπτα για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, νέων πρωταθλητών.

Εύχομαι το Final Four να αποτελέσει μία ποδοσφαιρική γιορτή για όλους, να θριαμβεύσει το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και να υπερτονιστεί η δουλειά που γίνεται στις ομάδες στον τομέα των υποδομών, καθώς ουσιαστικά αποτελούν τη δεξαμενή από την οποία αντλούν παίκτες οι σύλλογοι, ενώ συνιστούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ανδρέας Λάνα-Αρχηγός Κ15: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το Final Four. Ήταν από την αρχή ο στόχος μας. Είμαστε όμως υπερήφανοι και για το γεγονός ότι εκπροσωπούμε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός και φοράμε την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η παρουσία μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος και πλέον προχωράμε στον επόμενο, που είναι η διατήρηση του τίτλου της Super League Κ15 και τη φετινή χρονιά.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής σε όλα τα επίπεδα και αυτό θέλουμε να πετύχουμε κι εφέτος, να φτάσουμε την ομάδα στην κορυφή. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί με τον προπονητή μας, κ. Πάντο, έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε όλοι στο επίπεδο που πρέπει, αλλά και που αρμόζει στον Ολυμπιακό, ο οποίος μας προσφέρει τα πάντα στην ακαδημία».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασίλης Παπαδάκης-Προπονητής Κ15: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος και που τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αυτήν την εμπειρία. Σίγουρα χαίρονται πολύ περισσότερο για την παρουσία τους στο Final Four καθώς έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

Η δική μας χαρά είναι να τα βλέπουμε να βελτιώνονται και να εξελίσσονται. Η καθημερινή δουλειά και υποστήριξη όλων των μελών της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και η προσπάθεια των παιδιών να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι, οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν και να απολαύσουμε όμορφα παιχνίδια».

Γιάννης Γαζής-Αρχηγός Κ15: «Η προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο, με τη συμμετοχή μας στο Final Four του πρωταθλήματος. Αν και βρεθήκαμε πίσω βαθμολογικά στο πρώτο μισό, δεν το βάλαμε κάτω, πιστέψαμε στους εαυτούς μας, πιστέψαμε ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί ακολουθήσαμε το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή μας ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε τώρα στους τελικούς. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος και τυχερός που συνεργάστηκα όλη την χρονιά με αυτούς τους συμπαίκτες, με τους οποίους είμαστε πλέον μια οικογένεια αλλά και με αυτό το τεχνικό τιμ, που ήταν πάντα δίπλα μας για ό,τι και αν χρειαστήκαμε εντός και εκτός γηπέδου. Τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι και το Πανθεσσαλικό είναι ένα γήπεδο όπου μπορούμε να το αποδείξουμε».

ΠΑΟΚ

Σάββας Κωνσταντινίδης-Προπονητής Κ15: «Αρχικά να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε στο Final Four. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία γι’ αυτά τα παιδιά και ελπίζω να το απολαύσουν, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις αρετές τους και τον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύονται καθημερινά.

Στόχος του PAOK Academy είναι η άρτια εκπαίδευση και ανάδειξη των ποδοσφαιριστών και σαφώς μελλοντικά η ένταξή τους στην πρώτη ομάδα, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό.

Σχετικά με το Final Four, όπως ακριβώς σε κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε, έτσι και τώρα στόχος είναι να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες, να τους χαρούμε όλοι και να παραμείνουν όλοι υγιείς».

Κωνσταντίνος Τασιούλας-Αρχηγός Κ15: «Νιώθουμε ικανοποίηση που μετά από έναν χρόνο διαρκούς αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς φτάνουμε σε έναν σημαντικό σταθμό, την συμμετοχή μας στο φετινό Final Four. Είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Κ15.

Κυρίαρχη σκέψη στο μυαλό μας είναι να φέρουμε το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, αφού φυσικά χαρούμε με την ψυχή μας τους αγώνες που θα δώσουμε. Εύχομαι όλα τα παιδιά από όλες τις ομάδες να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με αλληλοσεβασμό και αγάπη για το παιχνίδι».