Άλλαξε ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο Σέρερ αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Φενταγί όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ.

Άλλαξε ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Σε ξαφνική αλλαγή του διαιτητή του πολύ μεγάλου ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ προχώρησε η ΕΠΟ. Με ανακοίνωση της η ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο Ελβετός Σέρερ τραυματίστηκε και τη θέση του θα πάρει ο επίσης Ελβετός Φενταγί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi.

O 36χρονος ρέφερι σφύριξε φέτος στο Σούντουβα-ΑΠΟΕΛ 3-1 για τα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής ανήκει στην Γ' κατηγορία της UEFA. Είναι μία επιλογή που προκαλεί ερωτηματικά ενόψει ενός τόσο κρίσιμου και σημαντικού αγώνα όπως αυτός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαν Φενταγί φέτος έχει σφυρίξει μια αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League. Ήταν ο αγώνα ανάμεσα στη Σούντουβα και τον ΑΠΟΕΛ που έληξε με σκορ 3-1 υπέρ της πρώτης.

Στη Super League της Ελβετίας φέτος έχει διευθύνει τους αγώνες Βασιλεία - Σεντ Γκαλέν 1-2, Βασιλεία - Σιόν 3-2, Τουν - Λουγκάνο 1-1, Σιόν - Γιουνγκ Μπόις 0-3 και Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία 7-1.