Ολυμπιακός: Να… καταρρίψει την «αεροπορία» του ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι, ο Πρίγιοβιτς και ο Βαρέλα στις στατικές φάσεις δημιουργούν προβλήματα και ο Μαρτίνς όλα δείχνουν ότι θα πάει με Μεριά – Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Να… καταρρίψει την «αεροπορία» του ΠΑΟΚ

Η ανάλυση του ΠΑΟΚ έχει γίνει από πλευράς Μαρτίνς. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή έστειλε και συνεργάτη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να πάρει την τελευταία ουσιαστικά γεύση από τους Θεσσαλονικείς.

Ένα από τα στοιχεία που έχει εντοπίσει ο Μαρτίνς και θεωρεί ότι θα πρέπει να βρει λύσεις, δεν είναι άλλο από την «αεροπορία» του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που και ψηλά κορμιά έχει (Πρίγιοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος), και βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει από στατικές φάσεις. Έχει δείξει η ομάδα του Λουτσέσκου ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιές από φάουλ ή κόρνερ και να εκμεταλλευτεί το ύψος της.

Ο Μαρτίνς λοιπόν σε πρώτη φάση ποντάρει πολλά στον Βούκοβιτς, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που γενικώς… σκουπίζει στον αέρα στις πρώτες του 50 μέρες. Εδώ τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό κόντρα στα ψηλά κορμιά της Μπέρνλι.

Επίσης, θεωρεί ότι ο Μεριά είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι αντί του Μιράντα και για αυτό το λόγο έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα να μπει στην ενδεκάδα ο Τυνήσιος.

Αν ήταν απολύτως καλά και ο Τουρέ, να είστε σίγουροι ότι θα ξεκινούσε και ο Ιβοριανός.

Σε γενικές γραμμές ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να «χτυπήσει» από τις στατικές φάσεις και για αυτό το λόγο ετοιμάζει ειδικό πλάνο εξουδετέρωσης ειδικά των Πρίγιοβιτς, Βαρέλα και Μάτος που είναι ουσιαστικά οι πιο σοβαροί κίνδυνοι από τον… αέρα για την ερυθρόλευκη άμυνα.