Ολυμπιακός: Τι λένε στην Ισπανία για Κανός και Βαλένθια

Ο Σέρτζι Κανός, το μέλλον του για την επόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός, η Μπρέντφορντ και η Βαλένθια

Ολυμπιακός: Τι λένε στην Ισπανία για Κανός και Βαλένθια

Στην πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε στην Ισπανία ο Σέρτζι Κανός εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ που έχει τα δικαιώματά του και τη δυνατότητα να τον κρατήσει για άλλη μια χρονιά. Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην πατρίδα του με την Βαλένθια και είναι κάτι που σχολιάζεται στα ρεπορτάζ των «νυχτερίδων».

Αναφέρεται ότι ο Κανός είχε απασχολήσει την Βαλένθια και τον περασμένο χειμώνα, αλλά οι Ισπανοί δεν είχαν κάνει τελικά κίνηση και ο παίκτης πήγε στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείουν το καλοκαίρι να ασχοληθεί η Βαλένθια για τον 25χρονο εξτρέμ, αλλά είναι ένα ζήτημα που παραμένει ανοιχτό μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Μπρέντφορντ.

Ο Κανός είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, θα ήθελε να μείνει, αλλά εάν τελικά βγει ελεύθερος στην αγορά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Προς το παρόν ο παίκτης αφοσιώνεται στο ντέρμπι της Κυριακής (13/5) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, καθώς πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.