Επιστολή Μαρινάκη σε ΚΕΔ: «Elite διαιτητές στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ»

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του στην ΚΕΔ ζήτησε Εlit διαιτητές ή Α’ κατηγορίας από τα κορυφαία πρωταθλήματα στα ματς της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Επιστολή Μαρινάκη σε ΚΕΔ: «Elite διαιτητές στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ»

Την Κυριακή (14/5) κρίνεται οριστικά ο τίτλος του πρωταθλητή, αλλά και η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ ζήτησε τον ορισμό Elite διαιτητών ή Α’ Κατηγορίας από τα 6 κορυφαία πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος».