Κανός για Μπρέντφορντ: «Θα ήθελα να με αφήσουν ελεύθερο»

Ο Σέρτζι Κανός μίλησε για το όνειρό του να παίξει στη Βαλένθια και το μέλλον του. Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τον Χάμες.

Κανός για Μπρέντφορντ: «Θα ήθελα να με αφήσουν ελεύθερο»

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο Revelo και αναφέρθηκε στη Βαλένθια και τις επαφές που είχε πριν πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά.

«Ναι, υπήρξε μια ευκαιρία. Πάντα το έλεγα, ότι θα ήθελα να παίξω στη Βαλένθια, ωστόσο η κατάσταση που βρίσκεται είναι μπερδεμένη. Πολλά θα έπρεπε να αλλάξουν για να πάω», είπε ο Κανός και συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε να παίξει στη Βαλένθια:

«Ναι, βέβαια. Αλλά δεν εξαρτώνται όλα από ένα. Είμαι πολύ ευθύς και διαφανής, αλλά αν δεν το βλέπω αυτό από τους άλλους, ακόμα κι αν είναι στη Βαλένθια, δεν μπορώ. Έχω ισχυρές αρχές και βάσεις. Ακόμα κι αν θα πέθαινα για να βρεθώ εκεί. Θα σκοτωνόμουν για την ομάδα τώρα, τη βλέπω στην τηλεόραση και θέλω να παίξω. Ελπίζω μια μέρα να συμβεί, γιατί θα είναι όνειρο για μένα να φορέσω τη φανέλα της Βαλένθια και να αγωνιστώ στο Μεστάγια».

Για το μέλλον του: «Ειλικρινά θα ήθελα να με αφήσουν ελεύθερο από την Μπρέντφορντ. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά στη Μπρέντφορντ και η ομάδα μου έχει δώσει πολλά και για ένα εκατομμύριο ή δύο που μπορούν να βγάλουν από μένα... Νομίζω πως αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει με όμορφο τρόπο. Αν ενεργοποιήσουν την οψιόν για έναν χρόνο, τότε θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί σίγουρα οι ομάδες που θέλω να πάω δεν θα συμφωνήσουν μαζί τους. Αυτό ήδη συνέβη στα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνω ότι είναι επιχείρηση, αν νομίζουν ότι αυτός είναι ο τρόπος να προχωρήσουν, ας το κάνουν».

Σε ερώτηση για το πως είναι ο Σέρτζι Κανός στο γήπεδο, απάντησε: «Μου αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός, το γκολ, το να βγαίνω και από τις δύο πλευρές, μου αρέσει να τελειώνω τις φάσεις. Στην άμυνα μου αρέσει να βοηθάω, χάρη στο γεγονός ότι ήμουν στην Premier League και έχω κερδίσει πολλά στο αμυντικό κομμάτι, έχω μάθει να αμύνομαι».

Για τον Χάμες Ροντρίγκες ανέφερε: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν πέθανε η μητέρα μου. Έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Προπονηθήκαμε μαζί στο γυμναστήριο, κάναμε αστεία... Η φυγή του ήταν μια μεγάλη απώλεια. Αυτός και ο Ολυμπιακός ήταν σε διαφορετικούς δρόμους».