Ολυμπιακός: Η ενόχληση στον προσαγωγό και το βλέμμα του Βαλμπουενά στην Τούμπα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα προετοιμαστεί κυρίως για το παιχνίδι της Κυριακής (14/5) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ολυμπιακός: Η ενόχληση στον προσαγωγό και το βλέμμα του Βαλμπουενά στην Τούμπα

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα βοηθήσει στο αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (8/5, 21.00), όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (8/5).

Ο Γάλλος έχει μία ενόχληση στον προσαγωγό που το πολύ-πολύ να κάτσει στον πάγκο. Και πάλι, όμως, αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες.

Το πρόβλημα του Βαλμπουενά δεν είναι σοβαρό. Αν δεν παίξει με τον Παναθηναϊκό, δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (14/5).

Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να βοηθήσει κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ εφοσον παραστεί ανάγκη.

Επειδή, όπως όλα δείχνουν, η 3η θέση θα παιχτεί στην Τούμπα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πηγαίνει για δύο αποτελέσματα (ισοπαλία ή νίκη), χρειάζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σε ετοιμότητα.

Ο Βαλμπουενά έχει αποδείξει ότι ακόμα και 15-20 λεπτά να αγωνιστεί, μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, ειδικά όταν η μπάλα «καίει».