Super League: Κρίνεται ο τίτλος

Στις 21:00 θα διεξαχθεί η ένατη αγωνιστική των play off της Super League. 

Super League: Κρίνεται ο τίτλος

Η προτελευταία αγωνιστική των play off αναμένεται να καθορίσει τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να πρέπει να νικήσουν οπωσδήποτε στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με Ολυμπιακό και Άρη αντιστοίχως.

Ο Παναθηναϊκός κρατά την κατάσταση στα χέρια του, καθώς, εφόσον πάρει το τρίποντο στο άδειο λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» φαληρικό γήπεδο, θα διατηρήσει και το προβάδισμα της ισοβαθμίας, ακόμη κι αν η ΑΕΚ περάσει από το «Κλ. Βικελίδης». Η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να περιμένει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα νικήσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ανέβει εκείνη στην πρώτη θέση και φυσικά να έχει την ευκαιρία να κάνει φιέστα στην τελευταία αγωνιστική, όταν θα υποδεχτεί τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός, που μάχεται με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση, θα παίξει με τον Παναθηναϊκό για την τιμή του, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει σημασία για εκείνον. Εφόσον ο ΠΑΟΚ νικήσει στο Πανθεσσαλικό τον αδιάφορο Βόλο, τότε, ό,τι και να γίνει στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο Ολυμπιακός θα θέλει την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα νίκη ή ισοπαλία για να βγει τρίτος. Και ο ΠΑΟΚ μόνο νίκη.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των play off:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Άρης - ΑΕΚ

Βόλος - ΠΑΟΚ

*Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 21:00

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 77
2. ΑΕΚ 77
3. Ολυμπιακός 67
4. ΠΑΟΚ 64
5. Άρης 50
6. Βόλος 40