Μπριχ: «Η πίεση είναι τεράστια πριν από μεγάλα παιχνίδια»

Ο Φέλιξ Μπριχ μίλησε σε γερμανική ιστοσελίδα για το για τη μοίρα του διαιτητή.

Μπριχ: «Η πίεση είναι τεράστια πριν από μεγάλα παιχνίδια»

Ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των playoffs. Παραμονή της πολύ σημαντικής αναμέτρησης ο Γερμανός ρέφερι μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη μοίρα του διαιτητή ακόμα και όταν δεν κάνει λάθη.

«Δυστυχώς ο διαιτητής είναι εκείνος που συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια. Κανείς δεν θα τον επαινέσει δημοσίως εάν κάνει ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχουν ωστόσο ποδοσφαιριστές και συνεργάτες των ομάδων που θα σου χτυπήσουν την πλάτη στα αποδυτήρια», ανέφερε ο Μπριχ.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην πίεση που υπάρχει πριν από τα μεγάλα παιχνίδια λέγοντας: «Πριν από κάθε ματς και ειδικά προς το φινάλε της σεζόν η πίεση είναι τεράστια και αυξάνεται κατά την διάρκεια του αγώνα. Σκοπός μου είναι να νικήσει η καλύτερη ομάδα και το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο».

Ακόμη εξήγησε πότε νιώθει πως έκανε σωστά τη δουλειά του: «Παρακολουθώ ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα. Ασφαλώς, τραβώ την προσοχή όλων με τις αποφάσεις μου, εάν όμως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο σημαίνει πως έχω κάνει σωστά την δουλειά μου. Οι ομάδες θα μιλήσουν για την τακτική τους και όχι για μένα. Ο Τύπος δεν θα ασχοληθεί μαζί μου. Όταν οι παίκτες είναι χαρούμενοι μαζί μου, τότε και εγώ είμαι χαρούμενος. Αυτό είναι το θέμα στα παιχνίδια».