Ολυμπιακός: Ο Φρανσουά Μοντέστο δεν ξεχνάει τον Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά που θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό από τη Ρόμα, βρίσκεται πάντοτε στα «ραντάρ» του Φρανσουά Μοντέστο για λογαριασμό της Μόντσα.

Ολυμπιακός: Ο Φρανσουά Μοντέστο δεν ξεχνάει τον Μαντί Καμαρά

Μία από τις υποθέσεις που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αφορά το μέλλον του Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός χαφ θα επιστρέψει από την Ρόμα, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δείχνει διατεθειμένος να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν.

Αναπόφευκτα λοιπόν, ο Μαντί θα δει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του και κατά πόσο θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπιακό, ώστε να πορευτούν ξανά μαζί την επόμενη χρονιά.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Φρανσουά Μοντέστο δεν έχει ξεχάσει τον παίκτη. Αυτό αναφέρουν ιταλικές πηγές με αφορμή την απόφαση του Μουρίνιο να γυρίσει στον Ολυμπιακό τον Μαντί.

Ο Κορσικανός που ηγείται του μεταγραφικού σχεδιασμού της Μόντσα, είχε κάνει κίνηση και το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, αλλά ο Αφρικανός στο δίλημμα Μόντσα ή... Μουρίνιο δίχως δεύτερη σκέψη επέλεξε την αγκαλιά του «Special One».

Οι πληροφορίες από την Ιταλία λοιπόν αναφέρουν ότι δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν ο Φρανσουά Μοντέστο εισηγηθεί την απόκτηση του Καμαρά και να συνεχιστεί μέσω της Μόντσα το «ταξίδι» του Αφρικανού στα «σαλόνια» της Serie A.

Προβλέπεται ένα «μακρύ» καλοκαίρι και για τον Μαντί, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, καθώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο οι όποιες διαδικασίες μετακίνησής του στη Μόντσα ή οπουδήποτε αλλού να γίνει μέσα στον Ιούνιο. Θα πρέπει να βρεθεί μία ομάδα που θα τον θέλει σαν τρελή για να τον αποκτήσει τον επόμενο μήνα. Έως τώρα δεν υπάρχει μία τέτοια ομάδα στον ορίζοντα.