Δουβίκας: «Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι ομάδα για να παλεύει για την παραμονή του»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Δουβίκας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως οι Αρκάδες δεν πρέπει να παλεύουν για τη σωτηρία.

Δουβίκας: «Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι ομάδα για να παλεύει για την παραμονή του»

Ο Γιάννης Δουβίκας, ο προπονητής του Αστέρα μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλύτερες ευκαιρίες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και φάνηκε ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε το ματς. Ξέραμε ότι τα Γιάννινα είναι καλά στις στημένες φάσεις και μία ολιγωρία μας στοίχισε το γκολ. Θεωρώ ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Για το αν θεωρεί επιτυχία τη σωτηρία για τον Αστέρα: «Από τη στιγμή που ανέλαβα ο στόχος ήταν η παραμονή με βάση τη βαθμολογική θέση που είχε η ομάδα. Ο Αστέρας δεν είναι ομάδα για να παλεύει για την παραμονή του. Θεωρώ ότι μέσα από τα λάθη που έγιναν αυτή τη χρονιά θα βγούμε πολύ δυνατοί και σίγουρα θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την αλλαγή και το μικροεπεισόδιο με τον Τιλίκα: «Κάθε ποδοσφαιριστής όταν γίνεται αλλαγή έχει μια δυσαρέσκεια, άλλο την εξωτερικεύει, άλλος την κρατάει μέσα του. Επομένως δεν υπάρχει κανένα θέμα».