Αυτός θα είναι ο προπονητής στον πάγκο του Απόλλωνα την Κυριακή

Τι ειπώθηκε από τους παράγοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τα περί νέου τεχνικού

Αυτός θα είναι ο προπονητής στον πάγκο του Απόλλωνα την Κυριακή

Μπάμπης Τεννές, Γιάννης Μαντζουράκης, Νίκος Αναστατόπουλος, Κίκε Φερνάντεθ και στον βάθος... Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο. Κάπως έτσι φαίνεται πως έχουν τα πράγματα στον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς όλα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο απομακρύνεται. Σύμφωνα με ολες τις ενδείξεις, ο Ισπανός θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα την Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Η αλήθεια είναι ότι οι διοικούντες τον Απόλλωνα εκτιμούν ιδιαίτερα τον Ισπανό τεχνικό. Θεωρούν ότι η ομάδα βελτιώνεται, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θα χρειαστεί να περάσει αρκετός ακόμα χρόνος για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο Μοντεαγούδο δεν γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα αλλά και ότι επιλέγει ένα στιλ παιχνιδιού που βελτιώνει μεν την εικόνα της ομάδας, δεν αποτελεί όμως όπλο στην προσπάθεια για άμεση συγκομιδή βαθμών.

Παρά το γεγονός αυτό όλα δείχνουν ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η απόφαση είναι να στηριχτεί ο προπονητής και να κοουτσάρει κανονικά την ομάδα την Κυριακή.

Στο ματς με τον Πανιώνιο θα απουσιάσει σίγουρα ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και ο... μόνιμα τραυματίας Τζάστιν Άιλερς.