ΑΕΚ: Συμφωνία συνεργασίας με την Μεξικάνικη Ατλέτικο Moρέλια για αξιοποίηση παικτών της!

Ο πρόεδρος της, Μεξικάνικης, Ατλέτικο Moρέλια βρέθηκε στην Αθήνα κι αποκάλυψε συμφωνία συνεργασίας με την ΑΕΚ για την προώθηση παικτών της ομάδας της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

ΑΕΚ: Συμφωνία συνεργασίας με την Μεξικάνικη Ατλέτικο Moρέλια για αξιοποίηση παικτών της!

Την παρουσία του στην Αθήνα αποκάλυψε, μέσω instagram, ο πρόεδρος της μεξικανικής Ατλέτικο Μορέλια, αλλά και το ότι έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με την ΑΕΚ που αφορά Μεξικανούς ποδοσφαιριστές!

Ο Χοσέ Λουίς Ιγκέρα, διοικητικός ηγέτης της μεξικάνικης ομάδας έκανε γνωστό πως οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε συμφωνία συνεργασίας που αφορά Μεξικανούς παίκτες που θέλουν να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μορέλια φωτογραφήθηκε με τους Αλμέιδα, Κουχάρσκι, Κονέ, Πινέδα και Ρόα και τόνισε τη συμβολή του τεχνικού της «Ένωσης» για τη συμφωνία.

«Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Ματίας για τη βοήθειά σου και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξες στο να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία με την ΑΕΚ. Πάντα πίστευες στο Μεξικάνικο ποδόσφαιρο και αυτό σε ευχαριστεί. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσεις το σημάδι σου στην ΑΕΚ, όπως κάνεις πάντα, με τα πρωταθλήματα που θα κερδίσεις και τη φιλοσοφία σου. Είμαι σίγουρος πως θα οδηγήσεις την ομάδα ξανά στο Champions League πολύ σύντομα, το αξίζεις», έγραψε στο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.