Ιταλικά ΜΜΕ: Στο στόχαστρο των Φιορεντίνα και Αταλάντα ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο κορυφαίων ιταλικών ομάδων.

Ιταλικά ΜΜΕ: Στο στόχαστρο των Φιορεντίνα και Αταλάντα ο Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός εκτός από το θέμα του νέου προπονητή, καλείται να λύσει και την υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Γαλλοκονγκολέζος φορ μένει ελεύθερος, οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη μία πρόταση για 2+1 χρόνια με διπλάσιες αποδοχές, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η «Equipe» είχε αποκαλύψει ότι ισπανικές και γερμανικές ομάδες τον έχουν βάλει στο σημάδι, με τον ίδιο τον Μπακαμπού να μην κρύβει ότι κάποια μέρα θα ήθελε να επιστρέψει στη La Liga. Συμπλήρωσε δε ότι οι ατζέντηδές του είναι σε επικοινωνία με διάφορες ομάδες, δίχως όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι ο Μπακαμπού δεν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Μια χαρά περνάει στην Ελλάδα, όπως έχει τονίσει επανειλημμένως σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ του εξωτερικού.

Την Πέμπτη (4/5) ήταν η σειρά των ιταλικών ΜΜΕ να μπουν στον... χορό. Σύμφωνα με το «violanews.com» που ειδικεύεται σε θέματα της Φιορεντίνα, ο Μπακαμπού βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Φλωρεντίας και της Αταλάντα!

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο έμπειρος φορ του Ολυμπιακού χάρη στην εξαιρετική του φετινή σεζόν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων και πως η μάχη για την απόσπαση της υπογραφής του δεν θα είναι εύκολη σε καμία περίπτωση!

Η ΠΑΕ πάντως εντείνει τις προσπάθειές της για να τον κρατήσει, γιατί πολύ απλά θέλει να χτίσει πάνω του τον νέο Ολυμπιακό που θα ετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά.