Παπασταθόπουλος: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και επισήμανε πως η ομάδα του Πειραιά μπορούσε κάτι καλύτερο.

Παπασταθόπουλος: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το ματς.

Αναλυτικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε:

Για το ότι μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός: Αν δεις το παιχνίδι η ΑΕΚ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Παίξαμε το παιχνίδι όπως και το προηγούμενο με έναν τρόπο για το χτυπήσουμε. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Η ΑΕΚ πίεσε και έγινε ωραίο παιχνίδι. Κάναμε καλά τη δουλειά.

Για την εικόνα της ομάδας: Θα μπορούσαμε και καλύτερα. Δεν ήμασταν πολύ κακοί, αλλά ούτε και αυτό που θέλουμε ως Ολυμπιακός. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα.

Για το ότι είχε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ ήθελε πολύ το γκολ και εμείς το κυνηγήσαμε στην κόντρα. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες. Αν κάποιος μπορούσε να βάλει πρώτος γκολ ήμασταν εμείς.

Για τις καθοριστικές φάσεις: Οι ευκαιρίες του Μπιέλ και του Κασάμι, αλλά και η φάση του οφσάιντ είδαμε ότι ακυρώθηκε ένα γκολ για πολύ λίγο. Δεν την έχω δει καλά τη φάση, αλλά αν είναι οφσάιντ είναι για πολύ λίγο.