AEK: Mε Μοχαμάντι δεξί μπακ, τον Πινέδα παγκίτη και δίδυμο Σιμάνσκι - Γιόνσον στα χάφ με Ολυμπιακό!

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Mατίας Αλμέιδα που κόντρα στον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League επανέφερε τον Μοχαμάντι βασικό και μάλιστα ...δεξιό Μπακουνάκης (ελλείψει Σιντιμπέ κι ανέτοιμου Ρότα), άφησε στον πάγκο τον Πινέδα και χρησιμοποιεί κεντρικό δίδυμο τους Σιμάνσκι - Γιόνσον

AEK: Mε Μοχαμάντι δεξί μπακ, τον Πινέδα παγκίτη και δίδυμο Σιμάνσκι - Γιόνσον στα χάφ με Ολυμπιακό!

Την έκπληξη έκανε ο Ματίας Αλμέιδα που επανέφερε τον Μοχαμάντι (μετά τον τραυματισμό του στον επαναληπτικό του Kυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης») στο αρχικό σχήμα όχι όμως αριστερά, αλλά για να καλύψει το... δεξί άκρο της άμυνας!

Kι όχι μόνο αυτό, αλλά άφησε τον Πινέδα (που στη Λεωφόρο διέπρεψε ως δεξιός μπακ, όταν βγήκε ο Ρότα) στον πάγκο, επιλέγοντας το δίδυμο Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής!

Μια κι ο λόγος για τον Ρότα τελικά ήταν επηρεασμένος από το χτύπημα στο κεφάλι μένοντας εκτός 20άδας με την ΑΕΚ να μην έχει δεξιό μπακ (νοκ άουτ ο Σιντιμπέ)

Οι υπόλοιποι στα μετόπισθεν είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στη Λεωφόρο, με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τον Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Βίντα με τον Μουκουντί.

Αριστερά διατηρείται ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά επιλέγεται ο Άμραμπατ αντί του Ελίασον και στην επίθεση ο Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβελλας, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Ελίασον και Φερνάντες.