AEK: Mε Ρότα αλλά χωρίς Σιντιμπέ η αποστολή με Ολυμπιακό!

Ο Λάζαρος Ρότα επανήλθε στις προπονήσεις κι εντάχθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη Ν. Φιλαδέλφεια, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Απών, ξανά, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

AEK: Mε Ρότα αλλά χωρίς Σιντιμπέ η αποστολή με Ολυμπιακό!

Ένα ευχάριστο νέο κι ένα δυσάρεστο περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (03/05) με τον Oλυμπιακό (20.00) στη N. Φιλαδέλφεια για τους φίλους της ομάδας.

Ο Λάζαρος Ρότα έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης (02/05) και παρότι ο διεθνής δεξιός μπακ δεν ήταν στο 100% ο Ματίας Αλμέιδα τον πήρε στην αποστολή με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Άλλωστε σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκε, ξανά, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (παρότι τη Δευτέρα μπήκε στις προπονήσεις), καθώς προέρχεται από βαριά θλάση, μ' αποτέλεσμα να είναι η ίδια με αυτή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (παρά τα προβλήματα με την ίωση πριν τον αγώνα της Λεωφόρου...), αποτελούμενη από τους:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζησαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πίνεδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.