Ολυμπιακός: Το «χαμόγελο» του Μπιέλ και τα μηνύματα Μασούρα-Βρουσάι

Ο Πεπ Μπιέλ χειροκροτήθηκε ξανά από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ Μασούρας και Βρουσάι έδειξαν σε κατάσταση ετοιμότητας για τη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ολυμπιακός: Το «χαμόγελο» του Μπιέλ και τα μηνύματα Μασούρα-Βρουσάι

Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού τα πήγαν καλά και είχαν μεγάλη διάθεση στο ματς με τον Βόλο, ενώ για κάποιους είχε ιδιαίτερη σημασία και η στάση του κόσμου.

Για παράδειγμα ο Πεπ Μπιέλ που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε αυτό του Μπακαμπού αυτή τη φορά χειροκροτήθηκε τη στιγμή της αλλαγής του από τον Ζοσέ Ανιγκό. Για τον Ισπανό δεν ήταν εύκολο ό,τι είχε συμβεί στα δύο προηγούμενα ματς στο Φάληρο, όπου ο κόσμος δικαίως είχε δυσανασχετήσει με την απόδοσή του. Και τώρα ήταν σίγουρα κάτι πολύ θετικό στην ψυχολογία του αυτό το χειροκρότημα.

Ευχάριστο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ όπου σίγουρα θα χρειαστούν πολλά περισσότερα τρεξίματα ήταν ότι είχαν τέτοια ο Γιώργος Μασούρας και ο Μάριος Βρουσάι στο διάστημα της συμμετοχής τους. Ο Μασούρας έφτιαξε το γκολ του Ελ Αραμπί (από κλέψιμο του Βρουσάι στην αρχή), ενώ ο Βρουσάι είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει ο ίδιος, με ωραίες τοποθετήσεις αλλά όχι ιδανικά τελειώματα, μάλιστα και με κεφαλιές.

Είχαν όμως «ζωντάνια» οι δύο Έλληνες διεθνείς και είναι λογικό να υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα στον αγώνα της Τετάρτης (3/5) με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.