Ολυμπιακό: Στο τραπέζι ο Ερνάν Κρέσπο και ένας ανερχόμενος Πορτογάλος τεχνικός

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός, Ερνάν Κρέσπο είναι μεταξύ των προπονητών που περνούν από «κόσκινο» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Στο τραπέζι και ο 42χρονος Σέζαρ Πεϊσότο

Ολυμπιακό: Στο τραπέζι ο Ερνάν Κρέσπο και ένας ανερχόμενος Πορτογάλος τεχνικός

Στον Ολυμπιακό είναι σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και μετά το ραντεβού που είχε με τον Άλφρεντ Σρέντερ και τις επαφές με Τζενάρο Γκατούζο, Ντιέγκο Μαρτίνες και Σεργκέι Ρεμπρόφ, φέρεται να περνάει από κόσκινο και τον Ερνάν Κρέσπο.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, κατακτώντας τα πάντα με τις φανέλες των Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι, Μίλαν και Ρίβερ Πλέιτ.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στη β’ ομάδα της Πάρμα και εν συνεχεία πήγε σε Μόντενα, Μπάνφιλντ, Ντιφένσα και Τζουστίσια, Σάο Πάουλο, ενώ τώρα είναι στον πάγκο της Αλ Ντουαϊλ και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, όπως εξετάζονται φυσικά και άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες δείχνουν διατεθειμένοι να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμη για να κάνουν όσο το δυνατόν πιο ασφαλή επιλογή.

Για αυτό το λόγο ένα όνομα που επίσης ακούστηκε είναι και αυτό του 42χρονου Πορτογάλου τεχνικού Σέζαρ Πεϊσότο, ο οποίος είναι από τους νέους και ανερχόμενους προπονητές στη χώρα του. Ωστόσο, ο Πεϊσότο δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα έως το 2024.

Όλα είναι ανοικτά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να προσλάβει προπονητή είτε την επόμενη εβδομάδα που δεν έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είτε μετά το φινάλε των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, δηλαδή μετά τις 15 Μαϊου.