Ολυμπιακός: Κρατάει Ντόη, να κερδίσει ξανά Μπιέλ και η απαίτηση της ιστορίας

Ο Ολυμπιακός κρατάει από το ματς με τον Βόλο και ενόψει της νέας σεζόν την απόδοση του Ντόη, τον Μπιέλ, ενώ θέλει φινάλε με τρεις νίκες για πολλούς λόγους.

Ολυμπιακός: Κρατάει Ντόη, να κερδίσει ξανά Μπιέλ και η απαίτηση της ιστορίας

Με την εικόνα που έβγαζε στο γήπεδο και τη ψυχολογία που είχε ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Άρη κανείς δεν έβαζε το χέρι του στη φωτιά για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο παιχνίδι με τον Βόλο. Μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς, άλλωστε συνέβησαν πολλά και την ίδια ώρα η ομάδα έψαχνε μία νίκη για να μπορέσει να βγάλει τα ματς που έχει μπροστά της με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Στο 5-0 επί του Βόλου δεν χωράει κριτική. Και η ομάδα της Μαγνησίας είχε τα θέματα της και οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έβγαλαν εγωισμό στο γήπεδο. Από την αναμέτρηση με τους Βολιώτες, όμως, μπορεί να βρει και θετικά στοιχεία και να κρατήσει κάποια από αυτά που είναι σημαντικά και ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ανδρέας Ντόη μπορεί τελευταία να έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά με τον Βόλο πέτυχε το πρώτο του γκολ και σίγουρα είναι ένα κέρδος για την ομάδα ενόψει της συνέχειας. Τον μικρό τον ανέδειξε ο Μίτσελ, έχει καλά στοιχεία, θέλει δουλειά ακόμα, αλλά όπως και να 'χει είναι ίσως από τα ελάχιστα που πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός από μία κακή χρονιά.

Αξιοσημείωτο είναι πως και ο Πεπ Μπιέλ σκόραρε στο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ είχε και μία ασίστ. Από την αντίδραση του στο γκολ έδειξε ότι ψυχολογικά είναι καταρρακωμένος, αλλά και αυτός είναι ένας παίκτης που αν μη τι άλλο την επόμενη σεζόν μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Για να γίνει αυτό, όμως, και το κλαμπ θα πρέπει να τον πιστέψει και να του δώσει κίνητρα, αφού τον… αναστήσει ψυχολογικά. Επί της ουσίας αυτόν τον παίκτη αξίζει να τον κερδίσει ξανά.

Όσον αφορά στο φινάλε του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει την τρίτη θέση και να ελπίζει στο Europa League. Το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο δεν τον «καίει» αν και σίγουρα δεν θα είναι το καλύτερο του να τον πάρει ο «αιώνιος»» αντίπαλος. Εκείνο όμως που προστάζει η ιστορία του είναι να κλείσει με τρεις νίκες χωρίς να τον ενδιαφέρει ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.