Γιοβάνοβιτς: «Αποφεύγαμε να παίξουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και δεν έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Γιοβάνοβιτς: «Αποφεύγαμε να παίξουμε»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Λεωφόρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν φάνηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πολύ σημαντικό. Εμείς είχαμε παραπάνω άγχος από την ΑΕΚ. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο τουλάχιστον. Δεν παίρναμε αποφάσεις που συνήθως παίρνουμε στα παιχνίδια. Αποφεύγαμε να παίζουμε. Ήταν από τα παιχνίδια που δεν θέλεις να παίζεις. Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου λόγω της πίεσης και της σημασίας του αγώνα. Η προσπάθεια και η κούραση που έρχεται από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Για τα τρία τελευταία ματς: Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα γιατί είναι πολύ σοβαρά τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη. Δεν ξέρω και πόσο χρόνο έχουμε για να ξεκουραστούμε. Ίσως αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει για να έχουμε καλύτερη απόδοση στη συνέχεια.