Έντεκα παίκτες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτεροι από τον διαιτητή του ντέρμπι!

Έντεκα παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από τον Σάντρο Σάρερ που θα διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Έντεκα παίκτες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτεροι από τον διαιτητή του ντέρμπι!

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ επέλεξε έναν 30χρονο διαιτητή, τον Ελβετό Σάντρο Σάρερ για να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

O Σάρερ είναι από τα... γεννοφάσκια του διαιτητής και στα 25 του είχε πάρει ήδη το σήμα της FIFA. Η παγκόσμια συνομοσπονδία έχει μια τάση τα τελευταία χρόνια να προωθεί νεαρούς διαιτητές, με το σκεφτικό ότι ηλικιακά είναι πιο κοντά στους διαγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές.

Στα 30 του χρόνια, ο Σάρερ θα είναι την Κυριακή το βράδυ στο τερέν του «Γ. Καραισκάκης», μικρότερος από τουλάχιστον 8 παίκτες του ΠΑΟΚ και τρεις του Ολυμπιακού ενώ συνομήλικος θα είναι με δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και δυο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν γεννηθεί πριν από τον Ελβετό ρέφερι είναι οι: Μάτος 32, Βαρέλα 31, Κρέσπο 31, Χατσερίντι 31, Βέρνμπλουμ 32, Βιεϊρινία 32, Κάνιας 31, Μαλεζάς 33.

Ίδια ηλικία (30) με αυτόν έχουν οι Μπίσεσβαρ και Μαουρίσιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από τον Σέρερ είναι οι: Τοροσίδης 33, Χριστοδουλόπουλος 32, Τουρέ 35.

Ενώ συνομήλικοί του οι Βούκοβιτς, Νάτχο.