Ιωνικός: Σύνθημα Γρηγορίου για δύο νίκες

Η ήττα του Ιωνικού από τον ΠΑΣ τον έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου έστειλε μήνυμα για δύο νίκες ώστε να σωθεί η ομάδα του. 

Ιωνικός: Σύνθημα Γρηγορίου για δύο νίκες

Ο Ιωνικός παρά τη μεγάλη συμπαράσταση από το ενθουσιώδες κοινό του ηττήθηκε στη Νεάπολη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έμεινε στην προτελευταία θέση και τώρα χρειάζεται δύο νίκες (με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και την Λαμία την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας) ώστε να μείνει στη Super League.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε μετά το ματς στην COSMOTE TV ότι ο Ιωνικός θα συνεχίσει μέχρι το τέλος τη μάχη για το στόχο:

« Αυτά τα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες και ήταν μια καθοριστική λεπτομέρεια ότι ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του, καθώς δεν είχαμε δεχτεί φάσεις μέχρι τότε. Αν μια ομάδα μπορούσε να ανοίξει το σκορ φαινόταν ότι ήταν η δική μας, παρόλο που κι εμείς δεν είχαμε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια και σε αυτό το παιχνίδι, μετά το γκολ είχαμε τη δυνατότητα, αλλά δεν σκοράραμε. Είναι μία πικρή ήττα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Έχουμε ήδη πετύχει κάτι που φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο, αν συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε το ακατόρθωτο μπορεί να μείνουμε. Επιμένω ότι η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική».