Πίρσμαν: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη - Τα ντέρμπι αυτά αφορούν όλη την πόλη»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Μάρβιν Πίρσμαν. 

Πίρσμαν: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη - Τα ντέρμπι αυτά αφορούν όλη την πόλη»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη σημασία να μη χαλαρώσει η ομάδα του, στάθηκε ο αμυντικός του Άρη, Μάρβιν Πίρσμαν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ότι στα δύο τελευταία ματς αγωνίστηκε ως στόπερ: “Δεν είναι ακριβώς καινούργια θέση για μένα. Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν ως στόπερ. Τελευταία φορά ήταν μέσα στον Βόλο για την κανονική διάρκεια, όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα. Τώρα, σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια, ήταν καλές οι εμφανίσεις και αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά!“.

Για το αν ο Άρης αισθάνεται άνετα από τη στιγμή που απέχει 7 βαθμούς από τον Βόλο: “Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχουμε διαφορά επτά βαθμών από τον Βόλο, που είναι καλή για εμάς, αλλά δεν έχει κριθεί οριστικά κάτι. Θέλουμε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ και μετά τον Βόλο εντός έδρας και τότε θα πούμε ότι κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο”.

Για το ότι ο Απόστολος Τερζής τονίζει την ανάγκη για μη χαλάρωση: “Δεν υπάρχει χρόνος να χαλαρώσουμε. Μας το είπε ο προπονητής μας, είναι αλήθεια. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, πρώτο αυτό με τον ΠΑΟΚ, που είναι σημαντικό και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας“.

Για το πως περιμένει το αυριανό ματς: “Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι! Περιμένω ότι θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αυτά τα ντέρμπι αφορούν ολόκληρη την πόλη!”.

Για το πως θα προσεγγίσει ο Άρης την αναμέτρηση: “Πρέπει να το προσεγγίσουμε με το σκεπτικό να πάρουμε τη νίκη! Δεν είναι θέμα να κάνουμε σερί τριών νικών. Το ζήτημα είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη κι αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε. Είναι κίνητρο από μόνο του αυτό για εμάς!“