ΠΑΟΚ: Χάνει τον Άρη ο Ίνγκασον - «Τρέχει» για τον τελικό

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι Θεσσαλονικείς θα τον προφυλάξουν για είναι έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ: Χάνει τον Άρη ο Ίνγκασον - «Τρέχει» για τον τελικό

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την επιστροφή στη βάση, άπαντες στον ΠΑΟΚ έστρεψαν το βλέμμα τους στον Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλλου» αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι δίνοντας την θέση του στον Ζοάν Σάστρε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Μάλιστα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε την Πέμπτη (24/7) στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει... Το βέβαιο στην παρούσα φάση είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ο Ίνγκασον θα προφυλαχθεί πάση θυσία ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να ρισκάρουν με τίποτα τη συμμετοχή του στον τελικό και γι΄αυτό θα κινηθούν συντηρητικά με την περίπτωσή του, με τον έμπειρο αμυντικό να προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.