Κωστούλας: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τους Καμίνσκι»

Άγνοια για τον ερχομό Καμίνσκι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας, τονίζοντας πως η προθεσμία που είχαν εξέπνευσε. 

Κωστούλας: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τους Καμίνσκι»

Το απόγευμα της Πέμπτης (24/7) κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα τα οποία υπογράμμιζαν πως η οικογένεια Καμίνσκι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας, είχαν ραντεβού τη Δευτέρα (1/5) για να ολοκληρωθεί η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών

Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά των Καμίνσκι, σημειώνοντας μάλιστα ότι η προθεσμία που είχαν ώστε να αγοράσουν τον σύλλογο εξέπνευσε.

«Έχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Όπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.