Ολυμπιακός: Τον νέο προπονητή τον περιμένει αρκετή δουλειά

Τη στιγμή που ο Σρέντερ είναι στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έπαιζε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και έδειχνε ότι το ρόστερ του χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Ολυμπιακός: Τον νέο προπονητή τον περιμένει αρκετή δουλειά

Ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να κλείσουν το θέμα του προπονητή άμεσα. Ο 50χρονος προπονητής βρισκόταν στη χώρα μας από το πρωί της Τετάρτης και είναι σχεδόν σίγουρο πως το απόγευμα θα πήρε μία πρώτη γεύση από την ομάδα με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις.

Είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη. Το πιθανότερο είναι πως θα το είδε όπως θα έχει δει κι άλλα και θα δει κι άλλα. Δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι θα συμφωνήσει ο Ολλανδός με τους Πειραιώτες και πως θα είναι αυτός ο επόμενος προπονητής.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σρέντερ και ο κάθε… Σρέντερ που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έχει μπροστά του αρκετή δουλειά. Τον νέο προπονητή της ομάδας του Πειραιά τον περιμένει μία δύσκολη περίοδος που θα κληθεί να πάρει αποφάσεις και για το ρόστερ.

Όποιος προπονητής και να παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Άρη δεν θα πέταξε και τη σκούφια του με την εικόνα της ομάδας και των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Δεν έδειξαν ούτε καν διάθεση να κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής στο ρόστερ γνωρίζοντας πως πιθανότατα η ομάδα είναι υπό παρακολούθηση από υποψήφιους προπονητές.

Και το ματς με τον Άρη ανέδειξε ότι το πρόβλημα του ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και ο Ολυμπιακός θέλει αρκετές μεταγραφές και στοχευμένες για να αλλάξει την εικόνα του τη νέα σεζόν. Υπάρχει η διάθεση να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου κόουτς, αλλά τη δεδομένη στιγμή θέλει ψυχραιμία και ποδοσφαιρικές αποφάσεις για την ενίσχυση.