«Ο Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία 6 χρόνια και έχει κερδίσει μόνο το Κύπελλο»

«Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Φερνάντο Βαρέλα.

«Ο Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία 6 χρόνια και έχει κερδίσει μόνο το Κύπελλο»

Ο Φερνάντο Βαρέλα παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Fanatik στη Ρουμανία

Σε ερώτηση για τις ομοιότητες και τις διαφορές του αφεντικού των ασπρόμαυρων σε σχέση με τον Τζίτζι Μπεκάλι, ιδιοκτήτη της Στεάουα, ο Βαρέλα είπε:

«Μοιάζουν γιατί και οι δυο έχουν τη συνήθεια να ασκούν κριτική στους ποδοσφαιριστές των ομάδων τους. Ο Σαββίδης όμως δε μιλάει στην τηλεόραση, όπως κάνει ο Μπεκάλι. Έρχεται στο ξενοδοχείο και μας λέει από κοντά όταν παίζεις καλά ή άσχημα. Μας πληρώνει πάντα στην ώρα μας και μπορεί να μας πει ό,τι θέλει. Ξέρει ότι καταλαβαίνουμε πως χρειαζόμαστε να δουλεύουμε και να παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Όταν παίζουμε άσχημα, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν παίζουμε καλά, πρέπει να προσπαθούμε να το βελτιώνουμε κι άλλο.

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ με την Στεάουα τόνισε: «Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα. Η πίεση είναι μεγάλη από το αφεντικό, όπως και με τον Μπεκάλι. Ο Σαββίδης θέλει να κερδίζουμε. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία 6 χρόνια και έχει κερδίσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, έτσι η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής είναι ίδια».