Ολυμπιακός: Αλλαγές με... μέτρο ο Ανιγκό στο ματς με τον Άρη

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη, αναμένονται αλλαγές από τον Ζοσέ Ανιγκό, με σκοπό να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και ισορροπία στις μεταβάσεις η ομάδα.

Ολυμπιακός: Αλλαγές με... μέτρο ο Ανιγκό στο ματς με τον Άρη

Δοκιμές δεν έγιναν, με εκτιμήσεις ότι δεν θα πάει σε μαζικές τροποποιήσεις και ότι το ροτέισον θα γίνει την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο.

Γκολκίπερ θα παραμείνει φυσικά ο Πασχαλάκης, στην άμυνα οι Ροντινέι, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ είναι οι επικρατέστεροι, αλλά είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί ο Ανδρούτσος αντί του Βραζιλιάνου. Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης στο κέντρο, Μασούρας και Βρουσάι εξτρέμ (αντί των Βαλμπουενά, Μπιέλ) και μάλλον ο Ελ Αραμπί σέντερ φορ. Κι αυτό γιατί ο Μπακαμπού ναι μεν δεν έχει τελικά κάποιον τραυματισμό, όπως υπήρξε ανησυχία όταν ζήτησε αλλαγή με την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι και απολύτως έτοιμος.

Ίσως ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού περάσει ως αλλαγή, καθώς έχει το προσωπικό κίνητρο να αναδειχθεί πρώτο σκόρερ. Έχει δεκαέξι γκολ (όσα είχε βάλει πέρυσι ο Ελ Αραμπί), προηγείται κατά τρία τέρματα του Λιβάι Γκαρσία και του Καρέλη και επιθυμεί να πάρει αυτόν τον τίτλο. Και ει δυνατόν να ξεπεράσει και τα είκοσι γκολ μέχρι το τέλος. Ο Μπακαμπού αποθεώθηκε σε αφιερώματα στην πατρίδα του για τα γκολ που βάζει με τον Ολυμπιακό και για το πόσο τιμά το Κονγκό με τις φετινές επιδόσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο δε Μασούρας έχει την καλύτερη συγκομιδή τερμάτων στους φετινούς αγώνες με τον Άρη. Είχε ανοίξει το σκορ στην ήττα του πρώτου γύρου στην Θεσσαλονίκη, ενώ είχε βάλει το νικητήριο τέρμα στο 1-0 του Φαλήρου. Από ένα γκολ κόντρα στον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν φέτος οι Χουάνγκ, Παπασταθόπουλος, Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Μασούρας έχει γενικά καλή παράδοση στο «Βικελίδης», όπως και ο Φορτούνης σε γκολ και ασίστ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ