Πού θα βρει η επόμενη χρονιά τους Σωκράτη, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά

Η αλήθεια είναι ότι η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι τη νέα σεζόν να μην πάει ούτε σε μεταγραφές τύπου Χάμες (σ.σ. εκτός κι αν προκύψει περίπτωση τύπου Καμπιάσο), ούτε σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε πολύ προχωρημένη -ποδοσφαιρικά- ηλικία.

Πού θα βρει η επόμενη χρονιά τους Σωκράτη, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά

Θα κοιτάξει να αποκτήσει παίκτες που εκτός από ποιότητα, θα είναι και πιο αθλητικοί. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα μείνουν στο λιμάνι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη σε προχωρημένη ηλικία και έδειξαν φέτος ότι είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους ή ότι δεν είχαν τις απαιτούμενες δυνάμεις για να ανταποκριθούν σε διάρκεια αγώνων.

Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν θα ανανεωθεί. Συν τοις άλλοις, θα βάλει κάτω τα πράγματα και ο Σωκράτης για να δει την δική του επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, εκπνέει το συμβόλαιο και του Βαλμπουενά, ο οποίος τον Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 39 του χρόνια και είναι ένα θέμα που επίσης θα τεθεί στο τραπέζι για το αν μπορεί πλέον να βοηθήσει ή όχι. Προ ημερών οι Γάλλοι εκτιμούσαν ότι οδεύει προς το φινάλε της καριέρας του και πως το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά σχετικά με τον «Αστερίξ» θα τα δούμε αμέσως μετά το φινάλε της χρονιάς.

Τέλος και ο Ελ Αραμπί είναι ένα φλέγον ζήτημα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς φέτος έχασε δικαιολογημένα τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Μπακαμπού και συν τοις άλλοις οι κακές βραδιές του ήταν περισσότερες σε σχέση με τις καλές. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει μία κουβέντα με τον Μαροκινό για να δουν στο λιμάνι τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη χρονιά, καθώς θυμίζουμε ότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ