Ο Καρέλης σκοράρει για τον Αναστασίου

Τα 50 γκολ στην Super League έφτασε ο Νίκος Καρέλης με αυτό που σημείωσε το Σάββατο το βράδυ στα Γιάννινα.

Ο Καρέλης σκοράρει για τον Αναστασίου

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού έχει πλέον 13 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μέσα στο τρέχον πρωτάθλημα κατέκτησε και την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της ομάδας του Αγρινίου στην Α’ Εθνική/Super League.

Πλέον βρίσκεται στα 20 γκολ και έχει ξεπεράσει τον Ανρί Καμαρά (16) και Βλαντ Μοράρ (16).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η πιο παράδοξη από τις στατιστικές επιδόσεις του Νίκου Καρέλη είναι πως σχεδόν όλα τα γκολ που έχει σημειώσει στην Super League είναι με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου. Οι δύο τους συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό για τρεις σεζόν, ενώ έχουν κοινή πορεία και τα τελευταία χρόνια στον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Καρέλης σημείωσε 29 γκολ με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και τα 26 ήταν με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, ενώ πλέον έχει ακόμη 20 με τον Παναιτωλικό.

Δηλαδή από τα 50 τέρματα που έχει σημειώσει συνολικά τα 46 είναι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και τα μοναδικά που δεν πανηγύρισε μαζί του ήταν τα τρία μετά την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από τους Πράσινους και το πρώτο που σημείωσε στην Super League όταν αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Καρέλης σημείωσε το πρώτο του γκολ στις 17 Απριλίου 2011 στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 0-4. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 186 αναμετρήσεις της μεγάλης κατηγορίας.

πηγή: Slgr.gr