Γαλανόπουλος: Μεγάλη νίκη αλλά δεν κερδίσαμε τίποτα...

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναφερόμενος στην επικράτηση της AEK επί του Ολυμπιακού μίλησε για μεγάλη νίκη αλλά επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν έχει κερδίσει κάτι χειροπιαστό ακόμη ενώ ακολουθούν δύσκολα ματς.

Γαλανόπουλος: Μεγάλη νίκη αλλά δεν κερδίσαμε τίποτα...

Μιλώντας μετά την επικράτησε επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε ότι η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη αλλά δεν θα σταθεί εκεί γιατί η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ακόμα και τότε όμως δείξαμε χαρακτήρα. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και έτσι ήρθε το 2ο και το 3ο γκολ. Ήταν σίγουρα μεγάλη νίκη αλλά ουσιαστικά δεν κερδίσαμε τίποτα. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο όπως απέναντι στον Ολυμπιακό» τόνισε ο μέσος της ΑΕΚ.

Αναφορικά με τις μνήμες από το 2018 όταν και πάλι η ΑΕΚ είχε νίκησε στο Φάληρο και τελικά πήρε το πρωτάθλημα είπε: «Ναι σίγουρα μου έρχονται μνήμες από ένα παιχνίδι που είχα νιώσει πανέμορφα. Να μην σταθούμε όμως εκεί. Κοιτάζουμε μπροστά, έρχονται πιο σημαντικοί τελικοί».

Τέλος για τον Σέρχιο Αραούχο είπε: «Είναι μεγάλη απώλεια αλλά παίζουμε και για αυτόν. Είμαστε ένα δεμένο γκρουπ, είμαστε όλοι το ίδιο».