Γρηγορίου: «Δεν ευνόησε τον Ιωνικό το γήπεδο, ακόμη τρεις τελικοί»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το βαθμό του Ιωνικού στη Λιβαδειά και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια. 

Γρηγορίου: «Δεν ευνόησε τον Ιωνικό το γήπεδο, ακόμη τρεις τελικοί»

Ο Ιωνικός βρέθηκε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα στη Λιβαδειά να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, αλλά το γκολ του Τσιγκρίνσκι και το τελικό 2-2 τον ανέβασαν ξανά και αναπτέρωσαν ελπίδες και ηθικό για το στόχο της παραμονής.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχτηκε ότι ήταν θετικό και το ισόπαλο αποτέλεσμα και μίλησε για τρεις τελικούς. Όχι μόνο για τη δική του ομάδα, αλλά για όλες που διεκδικούν την παραμονή.

Οι δηλώσεις στη NOVA του προπονητή του Ιωνικού που θεωρεί ότι η κακοκαιρία και το βαρύ τερέν στη Λιβαδειά επηρέασαν περισσότερο τη δική του ομάδα, αλλά δεν δικαιολογούν την κακή παρουσία της στις αρχές της επανάληψης:

«Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς και με εξαιρετικό γκολ. Οι ευκαιρίες του Λεβαδειακού ήρθαν λόγω της κατάστασης του γηπέδου. Στο πρώτο κομμάτι του β’ μέρους ήταν σα να μη μπήκαμε και δεχτήκαμε ξαφνικά δύο γκολ. Δεν το έχουμε ξανακάνει όσο είμαι εγώ εδώ. Μετά έπρεπε να κυνηγήσουμε την ισοφάριση και τελικά το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν παράτησαν το ματς που πήγε πιο πολύ στη δύναμη, καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε την ποιότητά μας. Είχαμε έρθει για δύο αποτελέσματα, επετεύχθη ο ένας στόχος. Δεν αφήσαμε τον Λεβαδειακό να μας περάσει βαθμολογικά. Δεν διαφοροποιείται κάτι, απομένουν τρεις τελικοί. Όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή».